top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKern Projektinrichting

DUURZAAM WERKEN.

Bijgewerkt op: 11 okt. 2018

We hebben het snel en gemakkelijk voor u gemaakt om uw blog te beheren!
Duurzaamheid is bij KERN geen keuze maar plicht. We nemen het mee in alle processen van onze bedrijfsvoering en doen al het mogelijke om hieraan invulling te geven, onder andere met de volgende initiatieven:


• KERN is ambassadeur van Rubia Natural Colours, producent van natuurlijke kleurstoffen. Deze kleurstoffen zijn toepasbaar op bekledingsstoffen, tapijt en in cosmetica.

• KERN is partner van “Float”, importeur van meubilair, verlichting, wand- en vloertegels alsmede akoustische produkten zoals achterwanden voor kasten en 3D wandbekleding, dit alles vervaardigd uit kurk, een 100% groen product.

• KERN is partner van Stichting kantoormeubelrecycling en geeft daarmee gebruikt kantoormeubilair een kans op een 2e leven, doet mee aan “upcycling”, demonteerd handmatig op eigen demontagelijn zodat metaal maar ook verschillende soorten kunststoffen goed worden gescheiden.

• KERN en Stichting kantoormeubelrecycling helpen mensen met een arbeidshandicap van een werkplek te voorzien.

• KERN medewerkers rijden in Hybride auto’s om het milieu zo min mogelijk te belasten. Ook scheiden wij verpakkingsmateriaal, ons briefpapier is 100% duurzaam, offertes versturen wij digitaal en wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke materialen.

• KERN werkt bewust samen met toeleveranciers/producenten waar duurzaamheid hoog op de agenda staat, een van onze producenten is verkozen tot “groenste bedrijf van Nederland”.


Met deze, en vele andere initiatieven, proberen wij de cirkel rond te maken en bij te dragen aan een leefbare planeet.

171 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page